Az MPL, a Magyar posta logisztika – a Magyar posta futárszolgálata nyereményjátékot hírdet! Rendeljen parfümöt webáruházunkból futáros kiszállítással, és most értékes nyeremények birtokába juthat..

Promóció 2015. május 4. 12:00-tól június 14. 15:00-ig tart.

Főnyeremény (a minimum 3 azonosítókódot feltöltők, tehát az 1 robotot felépítők) között:

1db Volt Fesztivál csomag (2 db bérlet, 50 000 Ft költőpénz)

További nyeremények:
10 db Volt Fesztiválra napijegy
10 db Samsung Galaxy tab.4. 7.0

A Facebook-on található MPL alkalmazás segítségével (Rakd össze a robotot) a rendelés után az azonosítószám megadásával (emailen kerül elküldésre a rendelés után, feladáskor) lehet játszani.

A ragszám birtokában látogassa meg az MPL facebook oldalát, és az ott található alkalmazásnál szükséges regisztrálni, majd játszani. Jó szórakozást!

mpl-akcio

 

A nyereményjáték, és az alkalmazás bővebb leírása:

Az alkalmazás
A „Rakd össze a robotot” promóció során a Magyar Posta Facebook oldalán a „MPL Csomagpont” menüpont alatt elérhető alkalmazásban (továbbiakban: Alkalmazás) csatlakozott felhasználók (továbbiakban: Felhasználók) – amennyiben teljesítik jelen szabályzat részvételi feltételeit – Promócióban vehetnek részt.
Az Alkalmazásban az alábbi játékok közül választhat a Felhasználó:
3.1„Rakd össze a robotot” – alapjáték – Válaszd webshopon keresztül az MPL-t és nyerj!
Robotösszerakó alkalmazás létrehozása a Magyar Posta Facebook oldalán, ahol a regisztráció és feltöltött azonosítókód (csomag ragszámok) után egy-egy robot alkatrészt kap a Felhasználó, amiből egy robot épül fel.. A robotot teljesen felépítő ügyfelek nyereménysorsoláson vesznek részt.

Az azonosítókód (csomag ragszáma) a címiraton található aláhúzott 13 jegyű kód, pl.: PN SLI 41401821
Az online rendelő ügyfeleknek minimum 3 alkalommal kell rendelnie olyan webáruházból, ahol valamely alábbi MPL szállítási mód közül választhat – PostaPontokat (Posta Csomagautomata, MOL PostaPont, PostaPont postán, házhoz szállítás).
A Felhasználó minden egyes sikeres azonosítókód feltöltés után 1000 virtuális pontot kap a Facebook alkalmazásban megtalálható játék egyenlegére, és a 3 robot alkotóelem közül megjelenik számára egy elem is. 3 alkotóelem összegyűjtésével összeáll egy teljes robot. A Felhasználónak háromnál több azonosítókód feltöltésére is lehetőségük van. Felhasználóként maximum 15 darab azonosítókódot tölthetnek fel a Facebook alkalmazásban, ezáltal maximum 5 db robotot állíthatnak össze.
MPL Robotposta– kiegészítő játék
A játék során a Felhasználók a pályát felülről látják és a robotot a billentyűzet mozgatásával a pályán irányítják. A robot feladata, hogy adott időn belül a lehető legtöbb csomagot kézbesítse a pályán lévő véletlenszerűen kijelölt PostaPontokba (Posta Csomagautomata, MOLPostaPont, PostaPont postán, Házhoz kézbesítés)
Az adott szállítási pont helyét szövegbuborékok, valamint az adott kézbesítési pontra mutató nyilak mutatják meg. A robot útját különféle útakadályok (építkezések, torlaszok, kátyúk) nehezítik. A játékidő 60 másodpercről indul, a véletlenszerűen felvillanó zöld energiabuborékokra (üzemanyag) tévedve viszont a robot extra 5 másodperc időt nyer.
A játék összesen három pályából áll, az első szinten 5, a másodikon 6, a harmadikon pedig 7 sikeres csomag leszállítása a cél. A játékos minden sikeres csomagkézbesítéséért 10 pontot kap, az elért csomagszám teljesítésével pedig új pályára kerül. Ebben az esetben fel nem használt ideje (másodpercenként egy ponttal) hozzáadódik elért pontszámához. A pontok jóváírása a Felhasználó részére a Facebook alkalmazásban megtalálható TOP lista egyenlegre történik.
A játékban a Felhasználó egy napon akárhányszor részt vehet, de egy napon csak a legmagasabb elért pontszámát írjuk jóvá számára a toplistán.

MPL Csomagrendező – játékleírás –kiegészítő játék
A játékfelület közepén egy gyári szalag áll, amely folyamatosan mozog és hozza a csomagokat, a pálya négy sarkában pedig négy láda látható, rajta a különféle csomagfelvételi ikonokkal (autó, MOL logó, Posta Csomagautomata logó, PostaPont logó). A játék során a robot futószalagon válogatja a csomagokat, feladata pedig, hogy az egér használatával az adott csomagra kattintva a megfelelő helyre jutassa azt (a robot az adott küldeményt kiválasztva, az egeret nyomva tartva rakja a csomagot a megfelelő dobozba.).
Az alap játékidő 60 másodperc, a robot minden egyes csomag célba juttatásával 5 pontot szerez. Abban az esetben, ha rossz helyre dobja a csomagot, 5 pont levonódik. A pontok jóváírása a Felhasználó részére a Facebook alkalmazásban megtalálható TOP lista egyenlegre történik..
A játékban a Felhasználó egy napon akárhányszor részt vehet, de egy napon csak a legmagasabb elért pontszámát írjuk jóvá számára a toplistán.

Pontszámítás:
Az MPL Csomagpontban megtalálható játékokban virtuális pontokat szerzett Felhasználók pontjai folyamatosan mentésre kerülnek, ezáltal a kampány végén, a megszerzett virtuális pontszámaiknak megfelelően egy összesített Toplistára kerülhetnek, ezáltal a kampány végén minden megszerzett 1000 virtuális pontszám után bekerül a Felhasználó a sorsolási állományba.

Részvételi feltételek
4.1. A Promócióban az a Felhasználó vehet részt, aki:
4.1.1. legalább 18. életévét betöltött cselekvőképes, deviza belföldi természetes személy,
engedélyezte az Alkalmazást, azaz hozzájárulását adta, hogy a regisztráció során megadott adatait (név, születési dátum, telefonszám, e-mail cím) az Alkalmazás tárolja
4.1.2. az „elfogadom a Játékszabályzatot” checkbox bejelölésével elfogadta a Szabályzatot és önkéntes beleegyezését adta adatai kezeléshez és
4.1.3 a Promóció befejezésének napján élő Facebook regisztrációval rendelkezik.
4.2 A Promócióban
4.2.1 minden Felhasználó csak egyszer regisztrálhat érvényesen
4.2.2 egy Felhasználó annyiszor vesz részt a sorsoláson, ahányszor 1000 pontot gyűjtött az Alkalmazásban megjelenő játékokból
4.2.3 a fődíj sorsoláson való részvétel feltétele, hogy a Felhasználó az alap játékban minimum 3 azonosítókódot feltöltsön a https://www.facebook.com/MagyarPosta/app_760975480683185

Nyertesek kiválasztása
A Promóció időtartalma után 1 darab Főnyertes és 20 darab nyertes kerül kiválasztásra.
A Nyertesek kiválasztása azon Felhasználók közül történik, akik teljesítik a Játékszabályzat 4. pontjában meghatározott részvételi feltételeket.
A fődíjat megnyerheti az a Felhasználó, aki a Promóció ideje alatt az alapjátéknak (Rakd össze a robotot!) a játékszabályzat 4.2.3 pontjában leírt feltételeit teljesíti.
Nyertesek névsorát a Szervező a sorsolást követően 10 munkanapon belül az Alkalmazás felületén teszi közzé.

Promóciós ajándékok
A Promóció végén a Szervező az alábbi nyereményeket sorsolja ki.
Főnyeremény (a minimum 3 azonosítókódot feltöltők, tehát az 1 robotot felépítők) között:
1db Volt Fesztivál csomag (2 db bérlet, 50 000 Ft költőpénz)
További nyeremények:
10 db Volt Fesztiválra napijegy
10 db Samsung Galaxy tab.4. 7.0
A Szervező a Promóciós ajándék tekintetében minőségi felelősséget nem vállal, a Nyertes ilyen jellegű igényét jogszabályi keretek között kizárólag a Promóciós ajándék forgalmazójával, gyártójával, illetve a szolgáltatóval szemben érvényesítheti. Szintén nem alapoz meg semminemű igényérvényesítést a Szervezővel szemben az, ha a Nyertes egyébként nem elégedett a Promóciós ajándékkal.
Promóciós ajándék készpénzre nem válható át.

Sorsolás
Sorsolási időpont: 2015. június 16 14.00 óra.
Szervező a sorsolást közjegyző jelenlétében tartja meg.
A sorsolás helyszíne: Magyar Posta Zrt. 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.
Sorsolás módja: gépi sorsolás

Nyertesek értesítése
A Promóció Nyerteseit a Szervező a regisztrációban szereplő e-mail címén keresztül vagy telefonon értesíti, legkésőbb a sorsolást követően 10 munkanapon belül, valamint a Nyertesek névsorát közzéteszi a www.posta.hu illetve facebook.com/Magyar Posta oldalakon. A Nyertesek névsoráról a Szervező felvilágosítást ad a 06-40-46-46-46-os helyi tarifával hívható ügyfélszolgálati telefonszámon.
A Promóciós ajándék átvételhez szükséges adatokat (nyeremény átvétel helye, időpontja) Szervező az értesítő e-mailban kéri be. Amennyiben az értesítő e-mailben meghatározott időpontig nem érkezik meg a (valamennyi kérdést kezelő) válasz, akkor a Nyertes nem jogosult a nyereményre.

Promóciós ajándékok átvétele
A Szervező az értesítő e-mailban egyezteti a Nyertessel a nyeremény átvételének részleteit (nyeremény átvétel helye, időpontja). A nyeremény átvételének feltétele a nyeremény átvételi elismervény kitöltése, melyen a Nyertesnek a következő adatokat kell megadnia: név, adóazonosító jel, anyja neve, születési hely és idő, születéskori név. A nyereményeket a nyertesek az előre leegyeztetett postahelyen vehetik át.
A Nyertes a nyeremény átvételére a nyerésről szóló értesítést követően, Volt fesztivál bérletek és belépők esetén 15 napig, műszaki cikkek esetén 90 napig jogosult.

A Promóciós ajándékot a Szervező biztosítja.
A nyereményhez tartozó SZJA és egyéb járulékfizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb, a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő költségek és kiadások ( pl. a nyeremény átadásának helyszínére történő utazási költség stb.) a Nyertest terhelik. A Nyertes köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremények átadása a 9.4 pontban írt határidőn belül megtörténjen. A Felhasználó téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. A Szervező a telekommunikációs adatátviteli hibák vagy nehézségek következményeiért nem vállal felelősséget.