Pick Pack Pont szállítás

pickpack pont szállítás

 

Pickpack átvételi pontok tájékoztató listája (a pontokat rendelésnél tudja majd kiválasztani):

 

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 130 városában megtalálható több mint 500 Pick Pack Pont-jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

Rendelésnél könnyedén kiválaszthatja, hová, pontosan melyik pickpack pontra kéri csomagját, lakhelye (megye - város) alapján!

A Pick Pack Pont-ok Relay és Inmedio hírlapüzletek, Playersroom, Playmax, Sportfactory ill. COOP ABC üzletek, valamint OMV, AVANTI, AVIA benzinkutak, melyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele. Újdonság, hogy mostantól már az OMV, AVANTI, AVIA benzinkutakon, Coop ABC-ben,  Playersroom, Playmax, Sportfactory, 1minute és Hubiz üzletekben is átveheti csomagját éjjel-nappal!

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 10 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.
 


A Pick Pack pont-ban történő átvétel díjszabása:

Megrendelés módja A szállítás díja
PickPack pont, előreutalás vagy utánvét 0-20kg(!)-ig (max 50x50cm)  850 Ft


Mikor válassza a Pick Pack Pont-ot?


Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?


A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pont-okon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

Hogyan kérhetem a Pickpack-ponti átvételt?


A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor történik. Ön előbb beállítja a szállításnál a "PickPack" opciót, majd a megjelenő menünél választhat a Pick Pack Pont-ok  listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A megrendelt csomagokat cégünk általában hetente kétszer, hét elején, illetve szerda-csütörtöki napon adja le a pickpack pontra, ezen csomagok érkezése leadást követően 1-2 munkanap. Amennyiben a csomag átvétele sürgős, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Érkezéskor a lapker zrt. küld emailt, de értesítés utáni 2. munkanapra biztosan kiér a csomag, mely 10 napig vehető át.

Információk

Cheri Divat Kft. 1194 Budapest, Nagyenyed utca 30. Adószám: 23390371-2-43 Cégjegyzék szám: 01-09-963361 Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-55293/2012. Bankszámla szám (K&H Bank): 10401024-50526677-51681007

Kapcsolat

Telefon / VIBER
+36-20-3362658
E-mail
info{kukac}parfumutanzatok.hu

Facebook